perjantai 2. toukokuuta 2008

Seitsemän viikkoa täynnä

Huh hellettä, kun se vain jatkuu! Ei tässä meikämamma jaksa enää lenkkeilläkään, häthätää pissat jaksaa nakata tien poskeen. Onneksi tästä repusta pääsee eroon ennen kunnon kesähelteitä.

Nyt on siis seitsemän viikkoa ekasta astutuksesta, tiineysvuorokausia 49 kasassa. Käytiin sitten kuvailemassa masua ulkosalla, kun on tosiaankin lämmin. Mamma ei muistanut minua aamutouhuhötäkässä punnita, mutta yritetään muistaa puntaroida huomissa aamuna. Käsikopelolla se sanoo, että painoa on tullut taas viikossa ihan reippaasti lisää. ;)



Ruokahommat on välillä vähän tökkineet, on tullut jätettyä sapuskaa tai sitten ruoka on jäänyt kokonaan koskematta. Mutta nou hätä, sitä kuitenkin tuputetaan tätä nykyä vähän väliä kirsun eteen, että ei tässä nälkään kuolla. ;) Tänä aamuna mamma laittoi aamuruokaan mulle pikkulirauksen Antepsinia, kun arveli, että närästäisköhän mulla. Miina tietää, muttei kerro. ;)

Viikonlopun ohjelmassa on kuulemma pentuhuoneen (lue: makuuhuoneen) perusteellisempi siivous ja pentulaatikon kokoaminen. Sais tuo mamma kyllä tehdä itsellensäkin pedin siihen pentulaatikon viereen, kun alkaa mulla olla tuo sänkyyn kiipeäminen jo aika työn takana, vaikka sinne portaat meneekin.

Tämä tällä erää, palaamme asiaan, kunhan äiskä muistaa puntaroidat meidät. ;)

t. Miina-mamma

Ei kommentteja: