perjantai 9. toukokuuta 2008

Kituviikko alkaa

Heipä hei, kanssaodottajat! ;)


Tänään on sitten astutuksesta kahdeksan viikkoa aikaa eli nyt alkaa kituviikko. Mamma sanoo, jotta jos synnytän niin kuin aikaisemmin, niin pennut näkee päivänvalon ensi torstaina. Nähtäväksi jää.. Tänään käytiin taas puntarissa ja painoa on nyt tasan 11 kg. Paino on lisääntynyt astutushetkestä 1,9 kg ja kieltämättä tuo maavara alkaa käydä aika pieneksi...






Ruoka ei ole järin hyvin maistunut, tai siis kyllähän minä ne normaalit aamu- ja iltaruoat yleensä syön ihan hyvällä ruokahalulla, mutta kun mamma tuputtaa sapuskaa ihan joka välissä, niin niille "väliruuille" pitää välillä vähän nirsoilla. Mutta eiköhän tuo vatsan kasvaminen ja painon nouseminen kerro, että ruokaa on saatu ihan tarpeeksi.

Tällä viikolla pennut on alkaneet jumppaamaan masussa. Mamman lempiharrastuksia onkin tätä nykyä hiplailla mun masua ja tunnustella potkiiko vauvat. Höh, hiplailis vaan omaansa, onhan tuota siinäki mitä hiplailla. ;))

Mamma oikein ihmettelee, miten hyvin olen tiineysajan jaksellut. Viime viikonloppuista vatsatautia lukuunottamatta ei ole oikeastaan mikään vaivannut, pääsääntöisesti kun se ruokakin on maistunut ihan mukavasti satunnaisista ruokahaluttomuuskausista huolimatta. Reippaasti otan vielä muutamia juoksuaskeleitakin, mutta silloin mamma pelkää kyllä, että kellahdan kyljelleni ja alan pyöriä menosuuntaan... =:o Poikani Miskan äippä meinasi, että vatsani on valtavampi kuin edellisiä pentuja odottaessani. Harmi, kun ei ole seisontakuvaa ja kunnon vertailukohdetta sen aikaisiin mittoihin, mutta tässäpä makoilukuva syksyllä 2005 kahdeksan viikon ikäisestä masusta. :)




Tässä vaiheessa tiineyttä pitää nukkua paljon, jotta vauvat kasvaa. Niinhän tuo jo haukottaakin, jotta vetäydynpä iltapäiväunille...






Vatsaansa vielä vähän kasvatellen

Miina, the Mamma

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Miina. Komea on sulla masuli. Pressa täällä jännityksellä oottelee, minkälaisia masuasukeita, tai siis Mopsikansalaisia, sieltä on päivänvaloa tulossa katselee.

Terveisin Mopsikansan Presidentti Fonzie