perjantai 25. huhtikuuta 2008

Kakskolmasosaa jo takana!

Tänään on 43 vuorokautta ekasta astutuksesta. Masu sen kun paisuu! Vielä pitäis kolmisen viikkoa reppua kasvattaa eli 2/3 tiineydestä on jo takanapäin. Painoa oli tänä aamuna 9,9 kg eli paino on noussut viikossa 400 g. =:o Syöttääköhän mamma mulle liikaa tuota pentunappulaa... Tosin oon kyllä yrittänyt itsekin pitää vähän linjoistani huolta; en läheskään aina syö kaikkea, mitä mamma mulle laittaa, vaan Salli ja Tyyne käyvät sitten siivoamassa ruokakuppini. Jesse-kissalla on kans kissanpäivät, kun käy pentunappulavarkaissa minun ja Tyynen ruokakupeilla. Siinä meillä 17-vuotias pentu, ehhehhee... ;)

Reippaasti jaksan vielä lenkilläkin hölkätä, siis mopsihölkkävauhtia, ei ihmissellaista. Mutta pikkuhiljaa alkaa tuo pömpeli painaa sen verran, että tahti alkaa hiljetä ja lenkitkin lyhetä.

Äiskä luuli viime yönä jo, että oon alkanut synnyttään, kun iskä kysyi siltä keskellä yötä, että kauanko mopsin synnytys kestää. ;D Äiskä kelas unenpöpperöissään mielessänsä, että ei ainaskaa kolmea viikkoa, että en saa vielä synnyttää!

Kohtapuoliin on matokuurin aika ja samalla saa kuurin muutkin öttöset tässä huushollissa. Saadaan varmaan maksamakkaraan paketoitua matolääkettä. ;)

Mutta, pitemmittä puheitta, saanen ylpeänä esitellä masuni, kuusi viikkoa tätä on nyt kasvateltu.






Jatkamme paisumista.

t. Miina-mamma

2 kommenttia:

Pojat kirjoitti...

Moro Miina-mamma!

No ny me kässätään, mikä tää homman nimi on. Eli masu kasvaa niin siel on sellasii masuasukeita, mistä tulee kauniita tai komeita pikkumoppeloita.

No niih, siitä päästäänki asiaan. Kuule Miina. Meille tulee sit kans noit vauvamoppeloita, ku iskän ja äiskän masut on täynnä masuasukeita tai siltä se ainaki näyttää, ku sen verran nekin on täs lähiaikoina paisunu ;).

Miina-mamma, odottelun iloa ja ota vaan iisisti, ku pian on sitä hulinaa sulla tiedossa.

Onnellista odotusta toivottaapi Fontero ja Antero

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Fonterolle ja Anterolle :) *halituksia*

Vähänkö kiva, että teilläki on palveluskunnalla masuasukkeja! :D Mutta tuleekohan niistä sitten mopsivauvoja niin kuin minun masuasukeistani?